Audiologe

Dorien Hendrickx

OVER AMPLIFON HOORCENTRA

Amplifon is wereldleider op het gebied van hooroplossingen. Dit wereldwijde succes danken wij aanonze beschikbaarheid voor klanten. Amplifon is steeds in uw buurt. Alleen al in België zijn we aanwezigin meer dan 150 hoorcentra en servicepunten, waaronder deze exclusieve partnership met uw opticien. Dorien Hendrickx, onze hooggekwalificeerde audiologe werkt er nauw samen met uw opticien ende medische sector, wat u alleen maar ten goede kan komen.

GEHOORVERLIES

Hoewel er verschillende vormen van gehoorverlies zijn, met vele verschillende oorzaken, maakt gehoorverlies vaak simpelweg onderdeel uit van het ouder worden. Gehoorverlies neemt met de jaren geleidelijk aan toe, zonder dat u het aanvankelijk zelfs opmerkt. Maar u bent niet alleen. In België heeft meer dan 1,4 miljoen mensen te maken met een bepaalde mate van gehoorverlies. Het goede nieuws is dat er meestal een oplossing bestaat. Als u denkt dat u minder goed hoort, maak dan vandaag nog een afspraak bij Amplifon. Wij bieden u een uitgebreide evaluatie van uw gehoor en geven u advies over hoe u uw gehoor kunt verbeteren - helemaal gratis. Lees de getuigenis van Louis Mulquet op de website van Amplifon en kom te weten hoe Amplifon hem geholpen heeft om beter te horen.

HOOROPLOSSING

Bij Amplifon vindt u tal van geavanceerde hoortoestellen. Wij beschikken over een breed gamma hoortoestellen en werken alleen met A-merken. Hieronder vindt u een kort overzicht van de verschillende soorten hooroplossingen. Voor meer informatie, ga naar onze officiële website. Bovendien beschikken wij in onze hoorcentra over een uitgebreid gamma hoorhulpmiddelen en accessoires die de signalen van bijvoorbeeld uw TV of telefoon direct overbrengen naar het hoortoestel.

ACHTER-HET-OOR TOESTELLEN

Dit type van hoortoestellen zitten achter het oor en zijn door middel van een buisje verbonden met een oorstukje. Hiermee kan elk type probleem worden opgelost, van het lichtste tot het meest ernstige gehoorverlies. De mogelijke versterking wordt steeds groter, het formaat steeds kleiner. Deze oplossing blijft dé referentie dankzij het grote aanbod van modellen en het grote gebruiksgemak.

achter het oor hoortoestel

IN-HET-OOR TOESTELLEN

Deze hoortoestellen worden in de gehoorgang geplaatst, vanondiep tot vrij diep. De behuizing wordt op maat gemaakt enis vaak volledig onzichtbaar. Om dit type hoortoestel correct inte brengen is enige behendigheid vereist.

in het oor hoortoestel

'RIE'-TOESTELLEN,KLEINE ACHTER-HET-OORTOESTELLEN METLUIDSPREKER IN HET OOR

Bij RIE-toestellen (Receiver In the Ear) wordt de luidsprekerrechtstreeks in de gehoorgang geplaatst, terwijl de microfoonen de versterker in een klein oorstukje zitten dat discreet achterhet oor wordt geplaatst. Deze toestellen bieden discretie enflexibiliteit en zijn de meest gekozen oplossing geworden.

rie hoortoestel

'IOT'-TOESTELLEN (INVISIBLE OPEN TECHNOLOGY)

IOT-toestellen zijn de nieuwkomers onder de hooroplossingen.Ze worden in de gehoorgang geplaatst, terwijl de microfoonop de helix van de oorschelp zit. Dit type toestel wordt zeergewaardeerd om zijn discretie, er is echter een middelgrotegehoorgang voor vereist.

iot hoortoestel

ONZE AANPAK

Elke klant is anders, daarom nemen wij de tijd om naar u te luisteren en de nodige testente doen. Op basis van een volledig advies en uw budget stelt de Amplifon audioloog ueen of meer geschikte oplossingen voor uit de assortimenten van de beste, wereldwijderkende merken. Uw audioloog beantwoordt alle vragen die bij u opkomen en geeft eenweloverwogen advies, zodat u een oplossing vindt waarmee u volledig tevreden bent.

ONZE SERVICE


Bij Amplifon hangt het verbeteren van uw levenskwaliteit door u concrete oplossingen Voor gehoorverlies aan te reiken samen met een brede waaier van vijf bijzonder nuttige diensten:

  • GRATIS HOORTEST*
  • PROFESSIONEEL EN GRATIS ADVIES
  • VRIJE KEUZE MAKEN UIT DE GROOTSTE MERKEN
  • EEN VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE**
  • EEN VOLLEDIGE NAZORGDIENST, VIJF JAAR LANG***
  • ALTIJD DICHT BIJ U IN DE BUURT

* zonder medisch doel
** op doktersvoorschrift
*** twee jaar op mutualiteitstoestellen